Union Jack
Menu
WhatsApp Instagram TripAdvisor Facebook

Over The Chicken Bar

The Chicken Bar is sinds 2018 dé plek bij uitstek in het centrum van Amsterdam om te genieten van heerlijke kip van de rotisserie in een ontspannen ambiance. Naast deze specialiteit serveren wij Vleminckx friet, volgens velen de beste friet van Amsterdam, en tal van andere bijgerechten zoals gegrilde groenten, een frisse groene salade, koolsla, maïskolf en appelmoes.

Over onze kip

Onze gigantische rotisserie is dé eye catcher in het restaurant en is dan ook vanaf alle plekken goed te zien. Onze gasten kiezen een hele kip (1200 gram) of een halve kip (600 gram) welke rechtstreeks van de rotisserie wordt geserveerd. The Chicken Bar werkt alleen met biologische kippen welke voor de bereiding op de rotisserie op een speciale manier gepekeld, gemarineerd en langzaam gegaard worden. Hierdoor heeft onze kip een constante kwaliteit en is onze kip mals, sappig en puur van smaak.

Meer dan alleen gegrilde kip

Naast gegrilde kip serveren wij ook heerlijke pulled chicken tacos, chicken wings, chicken strips (zonder bot), een kipburger en kalfs spareribs. Al onze gerechten zijn huisgemaakt volgens onze eigen unieke recepten.

Naast al deze heerlijke gerechten serveren wij natuurlijk ook mooie wijn, lekkere biertjes van de tap of in fles, perfect served gin tonics en heerlijke cocktails. Ons team staat dagelijks van 13.00 tot 23.00 uur (keuken sluit om 22.30 uur) voor u klaar. Alvast in de sfeer komen? Check dan nu onze Instagram en luister naar onze playlist op Spotify!

Trek gekregen? Reserveer dan nu via onderstaande knop direct een tafel!

Calendar Reserveer nu
Kaart pinHoe je er komt